Historik

Historik från 35-års jubileumet

REUMATIKERFÖRENINGEN OLOFSTRÖM

 

Reumatikerföreningen Olofström startade i Södra Hallen den 15 december 1977 och det första årsmötet hölls den 2 mars 1978.
Den första ordförande var Magda Jörgensen och hon blev kvar som ordförande i 2 år och efterträddes sedan av Åke Eriksson som stannade fram till årsmötet 1998.
Efter Åke Eriksson valdes Birgitta Lönegård in och även hon stannade 2 år och därefter var det Torsten Albrektssons tur att ta över klubban fram till årsmötet 2006 då Åsa Moberg-Axelsson valdes till ordförande.

Olofström ingår ju i Reumatikerdistriktet Blekinge tillsammans med lokalföreningarna i Karlskrona, Ronneby, Karlshamn och Sölvesborg.

Olofström är en av de minsta föreningarna men har en stor del aktiva medlemmar som ställer upp på allt från medlemsmöten, cirklar, stavgång, sittgympa till resor. Sammanhållningen i föreningen är god och skratten klingar ofta och högt. 

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.