Representantskapsmöte med Reumatikerdistriktet Blekinge den 17 mars 2013

Det var 10 medlemmar som den 17 mars åkte tillsammans till Representantskapsmötet med Reumatikerdistriktet Blekinge som i år hölls på Bergslagskrogen i Ronneby.

Resan startade med buss klockan 11.30 från Olofström. Vid framkomsten bjöds det på välkomstdrink innan det var tid att slå sig ner i matsalen för tost skagen till förrätt och black & white till midadag som serverades tillsammans med rotfruktsgratäng. 
Det var sammanlagt 95 medlemmar från hela Blekinge som hade samlats och underhållningen stod Stefan Nillsson för och det blev många applåder under eftermiddagen sen var det dax för Carina Friberg att visa hur hemsidan och "min sida" ser ut.
Mötesförhandlingarna tog sedan vid och till ordförande valdes Holger Nillson och till mötessekreterare Liliane Strigård och valen klarades lätt av eftersom valberedningen gjort ett bra jobb och det var inte många nyval.
Dagens avslutades sedan med kaffe och tårta innan alla vände hem igen. 

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.