Utflykt till Tingsryd den 29 augusti 2012

Onsdagen den 29 augusti blev det utflykt till Tingsryd 

Det var 20 medlemmar som samlades i det fina vädret för att åka till Tingsryd, som tur var så startade vi redan klockan 10.00 från busstorget. 
Dagen började ju bra med att 3 av de 5 bilarna i karavanen blev stoppade av polisen men det gick bra och alla fick fortsätta till Börjes där vi åt en god räksmörgås och kaffe. Efter lite shopping så åkte vi vidare till en presentbutik med lite av varje och där handlades det ännu mer.
Nästa stopp blev på Hammarplast i utkanten av Tingsryd och efter det så började bilarna bli fulla. I Bredaslätt blev en del återigen kaffesugna och vi passade på att sträcka på benen och handla lite mer.
Sista stoppet blev på ljushuset i Urshult och där fanns verkligen mycket att titta på och även att handla. Sen styrde vi resan hemåt igen, trötta men nöjda för dagen hade verkligen varit väldigt trevlig och alla verkade nöjda.  

0 Kommentarer

Inga artiklar hittades

50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.