Representantskap i Ronneby den 23 mars 2014

Vi var 6 medlemmar från Olofström som närvarade på Distriktets representantskap på Bergslagskrogen.

Dagen började med buss till Ronneby där det serverades välkomstdrink, förrätt, middag och kaffe på maten. När alla var mätta och glada så blev det underhållning av BG & JB som spelade 50- 0ch 60-tals musik och de flesta hade nog svårt att sitta still.
De stadgeenliga förhandlingarna hölls av Förbundsstyrelsens Ordförande Anne Carlsson som dagen till ära tagit sig till Ronneby.
Inga-Lill JOhansson fick fortsatt förtroende att sitta kvar som ordförande i Blekinge, det fortsatte sedan med avtackningar och uppvaktningar innan dagen avslutades med Kaffe och tårta innan det var tid att åter sätta sig i bussen för resa hemåt.